Kruopščiai stebime ir kontroliuojame kiekvieną žingsnį nuo kavos pupelės iki kavos gėrimo jūsų puodelyje.
Tačiau rūpinamės ne tik kava. Štai kodėl mums yra itin svarbus NESCAFÉ® planas.
Bendradarbiaudami su ūkininkais trylikoje skirtingų šalių, mūsų kavos tyrinėtojų komanda atsakingai gamina 100% natūralią kavą. Mūsų NESCAFÉ® planas yra įsipareigojimas tvarumui.
Kartu su partneriais , investuojame į atsakingą gamybą ir ekologinę edukaciją. Kuriame aparatus skirtingiems poreikiams tam, kad jums nereiktų naudoti daugiau išteklių, nei būtina.
NESCAFÉ® kavos pupelės
Nuo 1938 m. NESCAFÉ® yra lyderiaujantis kavos prekės ženklas pasaulyje. Su beveik 80 metų skrudinimo patirtimi, mes didžiuojamės, pristatydami mūsų naujas NESCAFÉ® skrudintas kavos pupeles.
Naujas asortimentas
Didžiuojamės galėdami pasiūlyti savo naują NESCAFÉ® skrudintų kavos pupelių asortimentą: NESCAFÉ® Espresso, NESCAFÉ® Superiore ir NESCAFÉ® Intenso
Atraskite įvairius skonius
Įvertinkite puikų Arabica ir Robusta kavos pupelių derinį, išsirinkite savo mėgstamiausią skonį.
Lengvai skrudinta kava pasižymi švelnesniu skoniu, vaisine ar uogine rūgštele. Kavos pupelės yra šviesios spalvos.
Vidutiniškai skrudinta kava turi stipresnį skonį, mažiau rūgštingumo ir gali būti vaisiškiausia ir saldžiausia tarp visų skrudinimo rūšių.
Tamsaus skrudinimo kava turi intensyviausią ir mažiausiai rūgštų skonį. Tokiu būdu skrudinta kava dažniausiai naudojama espresso mišiniams.
Kavos gimtinė - sodri atogrąžų plynaukščių žaluma. Kavamedžių raudonos uogos čia bręsta 7-9 mėnesius. Sunokusios, sodriai raudonos spalvos uogos renkamos rankomis, o tam, kad gautume 1 kg kavos pupelių reikia perrinkti apie 5 kg kavamedžio uogų
Prieš nuimant žievelę, prinokusios uogos 2–3 savaites džiovinamos saulėje. O tam, kad įgautų mums pažįstamą sodrią spalvą, skonį ir aromatą - skrudinamos. Skrudinimo procesas yra atidžiai kontroliuojamas ir trunka nuo 5 iki 15 minučių.
Ieškodami išskirtinių skonio ir aromato derinių, dažnai prieš malant kavą ekspertai sumaišo skirtingas kavos rūšis. Tik tuomet pagaliau išlaisvinama kavos energija ir aromatase – ji sumalama. Atsargiai – ne per smulkiai, ne per stambiai – lygiai tiek, kiek reikia geriausioms kavos savybėms atsiskleisti.
Ateina laikas į procesą įsijungti naujausioms technologijoms. Šviežiai sumalta, svaiginančiai kvepianti kava ištirpinama karštame vandenyje. Tuomet netirpios medžiagos pašalinamos, vanduo išgarinamas ir gaunamos tirpios kavos granulės.
NESCAFÉ® kavos aparatai sukurti taip, kad mūsų kava juose atsiskleistų maksimaliai. Kruopščiai apskaičiuotas gaminimo laiko bei temperatūros santykis perduoda jums visą kavos skonį, aromatą bei energiją. Štai kodėl kiekvienas NESCAFÉ® kavos puodelis yra puikiai subalansuotas.